Rakor nummer 2

Jag har insett att jag inte kan använda provplaggen till min bok ”Sticka en lätt, en svår eller en mittemellan från topp till tå”, de måste ju vara fräscha och fina när jag visar upp dem i samband med att jag pratar om boken här och där. Det är bara att sticka upp nya varianter av favoriterna.

Jag fick 2 nystan Rauma Fievel av Limmo som smakprov. För att få rätt stickfasthet till slipovern Rakor behöver jag lägga till en följetråd. Har plockat fram mina blå rester av tunn mohair och blandar hej vilt, använder mest de ljusa men även de mörkare färgerna får vara med.

För att göra stickandet extra roligt har jag dessutom tagit fram lite färgglad mohair som jag tar mindre bitar av, det känns nästan som om jag målar med mohairen.

Har riktigt roligt när jag stickar och är nöjd med resultatet.