Redan favorit

Judit kommer säkert bli sommarens favorit, hon har redan varit på midsommarfirande. Lätt att ta med då garnåtgången bara blev 200g sånär som på ett par meter.

När jag hade tvättat tröjan såg den ganska vriden ut (garnet är ju 1-trådigt) men med hjälp av plantorkning med handdukar ovanpå så ser den ganska rak ut nu. Fast jag tycker egentligen inte att det gör något om den vrider sig, det visar ju bara att garnet har en egen härlig vilja…

, ,

5 Responses to Redan favorit

 1. Kia 21 juni, 2009 at 17:13 #

  Toksnygg! Hade det funnits ett mönster hade det åkt rakt in i min stick-kö på Ravelry 🙂

 2. Eldstickan 21 juni, 2009 at 20:16 #

  Enkel och snygg, I like!!! Finns det nån annan färg?

 3. Anonymous 22 juni, 2009 at 05:46 #

  Jättehärlig.Det är så inspirerande att gå in på din blogg.Du är otrolig med uppdateringen.Tack för att jag får vara med och ”deltaga” i alla härliga aktiviteter och ditt fantastiska skapande.
  Kram./Ella.

 4. Marias garnhändelser 22 juni, 2009 at 10:27 #

  Planen är att det skall bli en beskrivning, men den blir färdig först efter min semester. Utan att ha provstickat än tror jag att Färgkrafts garner borde funka och då finns det ju många fina färger att välja på.
  Kul att jag inspirerar!

 5. miastick 24 juni, 2009 at 10:27 #

  Hurra för kommande beskrivning! Du kan väl blogga och tala om när den blir klar? Jag har funderat på korta varv och top-down-uträkningar i några dagar nu och kände att jag inte orkar 🙂
  Tröjan är ljuvlig.