Semesterstickning 4

Ännu ett nyupplagt projekt. Stickar Lulu slipover i Lima som legat i skåpet i massor av år (sedan jag hade butiken), färgen är härligt lila som ser olika ut på alla bilder, tror inte någon ser ut som verkligheten.

Detta var inte min roligaste semesterstickning, enfärgad slätstickning, fram och tillbaka är inte speciellt upphetsande.

Tur att det är lite ökningar att hålla reda på (och tyvärr även att glömma att göra så att man får repa upp lite ibland ).

Även om slipovern inte är så upphetsande att sticka (och inte ser så ut heller) går det ganska raskt. Jag stickar helt enligt beskrivningen (förutom att jag kortar slipovern något) vilket ändå gör att det blir ett vilsamt projekt.

Målet med detta projekt är att testa att få sticka de dubbelstickade kanterna med knapphål som jag tycker ser mycket snygga ut (inser att jag troligen inte kommer att knäppa upp knapparna men jag vill göra knapphålen ändå, som en övning). I och för sig hade det varit lättare att göra en provlapp, men jag tror att slipovern blir användbar i sig.