Sjukt projekt

Jag kände mej så nöjd med att äntligen ha tagit tag i Konstepedemikoftan.

Projektet hade blivit liggande då jag trodde att oket inte satt ok, men efter att ha provat ordentligt så var det faktiskt helt ok. Det kändes så bra, jag stickade glatt vidare på kroppen till mitt ena nystan tog slut, delade sedan nystan 2 i 2 delar (en till varje ärm) och stickade en bra bit på ena ärmen, men ärmen blev verkligen alldeles för vid.

Kroppen var (om jag skall vara ärlig) också lite vid så igår repade jag upp upp till ärmhålen och tog bort ett antal maskor under ärmen (där jag lagt upp ganska många maskor). Är ganska säker på att det kommer att bli bra och att det något minskade maskantalet i kroppen funkar även det. Trots det minskade maskantalet är jag är i princip säker på att rabarbersaftsgarnet tyvärr inte räcker ner till mudden (som jag planerar skall bli svart).

Jag funderar på vad jag skall hitta på, så har du någon kul idé eller lite rabarbersaftsfärgad Jäbo Svensk ull av detta parti som du vill bli av med så kan det finna ett bra hem i denna kofta. Jag vet att bilden är något oskarp, men kameran vägrade att fokusera på annat än garnet.