Socktoberfest

Ännu en mysteriestickning jag inte kunde motstå, självklart måste man påbörja ett nytt sockpar i socktober. Garnet är ett tweedigt Trekking handart, jag som bara älskar tweed! Kan det bli bättre?Första ledtråden är färdigstickad och den andra kom igår så det är bara att sticka på:-)

3 kommentarer

 1. Vilket kul ord – socktober! Ja, det passar bra att sticka sockar nu när höstkylan kommer mer och mer. Det ser bra och fint ut, det du har stickat. Ska bli spännande att få följa fortsättningen!
  Maria

 2. Spännande att inte veta vad man stickar…!! =)

  ”Veckans UFO” hänger jag gärna med på! Har tagit tag i mina ufo redan tidigare i höst, men extra peppning från er andra vore inte fel. Bra att se att andra sitter i samma sits och att man tillsammans kämpar vidare för att krympa UFO-högen!
  Jag lånar även dina regel-rader då jag känner att de passar mig också. Hoppas det är ok !?!

  Intressant broderi du visade i förra inlägget!!
  Distanskursen lät ju inte alls dum!

  Ha en fin helg!

 3. Ser at du og er med på mysteriesocks. Det er andre gangen jeg er med på dette opplegget og jeg syns det er så artig. Jeg blir ju og ferdig med to socker på en gang.
  Da jeg er komme hjem fra høstferie til fjells idag så må jeg printe ut del nr 2 og sett meg godt tilrette i sofaen ikveld.

  Ha en fortsatt fi helg!

  Pernilla

Kommentarer är stängda.