Som om jag inte har tillräckligt

många stickningar på gång,

råkar jag påbörja Sticka!s mysterievantar. Fast jag är förkyld ligger jag inte & stickar, det är bara blogger som tror det:-)

6 kommentarer

  1. Du är för rolig…jag känner igen mig. Bara för att det är så attans trevligt med den nya idén, måste den provas direkt. Horisontalläge hindrar inte stickandet…men mitt ryggskott lade verkligen krokben.

    Krya på dig!

  2. Haha där känner jag igen mej.. jag har oxå ett antal stikprojekt på G..o så lägger jag opp till en lite klänning idag.. dina vantar ser fina ut..jag har oxå hunnit att halvligga o sticka/virka o sy.. så visst går det.

  3. Jag som inte tänkte göra dessa just nu, utan istället avsluta några andra projekt, men de blir ju väldigt fina! Man kanske får tänka om.

Kommentarer är stängda.