Stashen är slaktad

I höstas gjorde jag en omsortering och genomgång av mina garner (passade på när KM var bortrest). Jag samlade ihop några bärkassar garn som jag skänkte till Frälsis Templet där jag vet att stickande flyktingar från Ukraina möts.

Några backar garn fick inte riktigt plats i skåpen och blev stående i mitt arbetsrum (jag vet inte hur många gånger jag flyttat undan dem), men i söndags tog jag mej i kragen och lade ut dem på #slaktastashen2024 @mariasgarnloppis.

Det mesta är nu på väg mot nya hem (den högra backen) och jag hoppas att de kommer att trivas där. Lite skall skickas senare eller lämnas till stickare i Stockholm (den vänstra backen) och lite ligger fortfarande kvar @mariasgarnloppis (mittenbacken), men imorgon tar jag ner annonserna och sorterar in garnet i skåpen (nu borde det få plats).

Skall väl erkänna att lite garn har jag även köpt, men än så länge mindre än vad jag skickar.

2 kommentarer

  1. Ha, tror jag ser min framtid här. Än så länge har jag allt garn i en korg, men är rädd att det kommer att bli mycket mer. Nu ska jag inte köpa något nytt förrän jag åker till Irland….

Kommentarer är stängda.