Stickningens mantran

Många tycker att stickning är lugnande och meditativt. Detta beror säkerligen bland annat på att man ofta sitter och upprepar det mönster man stickar – två räta, två aviga, tå räta osv…ungefär som ett mantra.
Mantrat för denna ärm har varit: hm, den blir nog för bred nedtill… hm, den blir nog för bred nedtill… hm, den blir nog för bred nedtill… och inte blir ärmvidden smalare ju längre man stickar…konstigt….bara att börja om…
Publicerat den
Kategoriserat som Okategoriserade Märkt ,

6 kommentarer

  1. Jag kan hålla med dig om att ärmen på Tweedie är lite för bred nedtill, men att den inte är avsmalnande gör att koftan får ett kavajliknande utseende. Ärmen är nog det enda som jag inte är 100% nöjd med på min. Den hade kunnat vara lite smalare, men inte mycket.
    Färgerna är superfina på din Tweedie!

  2. Jag har provat den i originalmodellen och det funkar jättebra med den ärmvidden, men jag har smala handleder och små händer så nu när jag stickar själv så kan ja ju fixa till den så att den passar mej ÄNNU bättre:-)

  3. Ja mantrat ja. Idag tror jag att jag har repat upp min maskinstickning säkert 7-8 gånger och ändå förstår jag inte vadjag gör för fel. Någon gång skall det nog bli rätt. Har lärt mig att repat upp i alla fall. Hoppas att det går bra med din ärm och att du blir nöjd med den. Nu tillbaka till mångstyrig stickmaskin, eller är det jag som är bångstyrig?

Kommentarer är stängda.