Ursäkta!

Inte nog med att jag höll men A så att hon repade upp starten på sin kofta, jag råkade också få G att repa upp en hel ärm till sin ”Designer Chick”. Ber om ursäkt, men jag är övertygad om att ni blir nöjda med resultatet (läs HOPPAS). Trevligt hade i alla fall jag när Stockholm Knitters träffades igår på Hurtigs.
Wynja’s Lady Eleanor är fantastisk! Blir faktiskt sugen på att testa kontstickning. Tyckte ju att dominostickning var ganska OK och här slipper man ju alla trådar att fästa….
Publicerat den
Kategoriserat som Okategoriserade Märkt

3 kommentarer

  1. Kära Maria, Jag är bara tacksam för hjäpen! Stickade en bra bit av ärmen hemma sen på tunnare stickor och försökte sticka hårdare och det blir mycket bättre. Det som oroar mig lite är förstås att jag kanske måste sticka om även fram och bakstycken 🙁 … Men garnet till tröjan kostade över 1000 kr så då måste det bli bra. Tyckte också att vi hade en trevlig kväll igår.

  2. Skönt att det blir bra, men tråkigt om du måste sticka om resten. Fast det är som du säger…stickar man mycket så vill man ju att det skall bli bra (oavsett vad det kostar).

  3. Looks like such fun. I’ve been to Stockholm. It was winter so I didn’t get to see the beautiful flowers and canals. Actually I stayed in Upsala. I love the little eucalyptus chewy things you guys have. 🙂

Kommentarer är stängda.