Veckans UFO, vecka 44, före

Måste börja med att tacka för alla rara kommentarer om sjalen Små löv. Jag är verkligen nöjd med att ha lyckades operera. Närmre ett operationsrum lär jag inte komma (förutom som patient vilket jag hoppas slippa), svimmar nästan bara de viftar med en spruta på TV och blod skall vi inte tala om…

Veckans UFO är framletat på begäran (att en person önskat gör väl inte att det räknas som allmän begäran, men ändå), det har legat helt ensammet och ”surrat” i över ett år, så nu börjar det väl bli dags för en kompis.
Jag tror att jag kommer att behöva extra motivation för att kunna upprepa hälkonstruktionen, så jag skall försöka dokumentera framfarten här varje dag…vi får se hur det går.

, , ,

7 Responses to Veckans UFO, vecka 44, före

 1. Maria 1 november, 2010 at 10:39 #

  Det var en jättefin socka – väldigt speciell häl! Lycka till med ”kompisen”!
  Maria

 2. Garnstrul 1 november, 2010 at 10:41 #

  Dom kommer att bli jättefina bara att kämpa vidare
  E-A

 3. Maria 1 november, 2010 at 10:44 #

  Hälen ser ut som en utmaning. Men snygg är den, så den kan väl vara värd lite ansträngning. Jag ser fram emot att följa dina framgångar under veckan.

 4. StitchOrDie 1 november, 2010 at 11:55 #

  Jättefin! Alltid samma sak med sockor, nummer två är inte lika rolig som nummer ett. Men det fixar du! Kul att följa framgången varje dag.

 5. Metta 1 november, 2010 at 20:27 #

  Ska bli spännande att följa stickningen av socka nr 2 dag för dag under veckan. Gillar den annorlunda hälen, men den ser inte lätt ut. Lycka till!

 6. Handarbete/Pyssel 1 november, 2010 at 21:27 #

  Ska bli spännande att följa framfarten med socka no 2. Stort lycka till !!

  Själv har jag varit trött idag och tänkt att NÄE, jag ska inte ha något projekt denna veckan…!
  …men, känner mig lite piggare nu och ser på bloggarna runt vad ni andra hittar på och nu börjar jag tänka att JO, kanske…!
  Blir kanske både ett veckans UFO och Rensa-i-röran projekt. =)

 7. Anna-Maria 2 november, 2010 at 09:14 #

  jätteläckra sockor! Undrar om man klarar av att göra en sån häl bara av att titta på bilderna? Blir lite sugen att försöka men den ser knölig ut.