Veckans UFO, vecka 44, Häl

Nej, jag repade faktiskt inte upp. Det är ju bara ett par sockor. Jag måste skärpa mej och inte vara så petig….

Tror inte att jag kommer att kunna se skillnaden när jag har sockorna på mej, så vig är jag inte, långt därifrån. Tror inte heller det är någon som kommer vilja vara mina fötter så nära att de kommer att se skillnaden.

, , ,

5 Responses to Veckans UFO, vecka 44, Häl

 1. Maria 6 november, 2010 at 12:11 #

  Det är nog bara du som tänker på ”olikheten”. Jag tycker att sockorna blir jättefina!

 2. toveb 6 november, 2010 at 15:07 #

  Eller så vet du med säkerhet vilken som är höger och vilken som är vänster. 😉

 3. Anonymous 7 november, 2010 at 12:04 #

  Poängen med det handarbete är väl ändå inte att det ska se ut som det industriframställda? Dina sockar blev väldigt fina!
  /Louise

 4. Sanne 7 november, 2010 at 13:50 #

  Och som du själv skrev, ibland måste man vara nöjd som det är…Sen är det ju så att om man stickat lite ojämnt (vilket jag gör) så brukar det ”rätta till sig” i tvätten, kanske dina strumpor också gör det.

 5. Mia stickar 7 november, 2010 at 17:03 #

  Vilka jättefina sockar och det är nog bara du som ser olikheterna!