Virusvarning

Jag undrar om jag fått virus i hälen på min bugs-socka….jag vet inte hur många gånger jag stickat om den (men så blir det ju iofs oftast när man stickar utan beskrivning). Nu ser hälen i alla fall ut som jag tänkt mig, men istället blir sockan alldeles för trång (jag får den inte på mig).

Sockan ligger återigen hällös i stickkorgen och jag har en ny plan för kvällens stickstund:-). Idén till att lägga kilen under foten kommer härifrån (Ravelrylänk), vem annars har så galna men snygga sockidéer:-).

4 kommentarer

  1. Kan det være at du ikke har økt nok antall masker i kilen under hælen? Hvor mange økte du?
    Dessuten kan det være litt hjelp i å gå over til en pinnestørrelse større akkurat i dette området, og så gå tilbake til vanlig i ankel og legg.

    Ellers får du klem av meg og cheer up fordi du er modig og fordi du ikke gir deg!

  2. Japp det stämmer precis/nästan. Kilen är nog lagom stor men jag minskade till samma antal maskor som jag hade i foten fast jag behöver fler så det skall bli 10 till. Tyckte samtidigt att min lösning för vendevarven kunde bli bättre så när jag ändå var på gång repade jag upp hela hällappen. Har man en bättre idé är det lika bra att testa den…det är ju sticka jag vill…sockor har jag massor:-) Och enveten det är jag så att det räcker och blir över.

Kommentarer är stängda.