Ännu en vante

Trodde jag fått nog av tvåändsstickade vantar på ett tag (och speciellt då tummar), men när jag åkte ner till Grötö började jag på en till. Vet inte riktigt vad den skall heta..något eldigt med tanke på färgerna eller något mer strikt med tanke på rutorna och ränderna?

4 kommentarer

  1. Oh så snygga – som vanligt när det gäller det du skapar!

    Dalarö?? Ingen aning om tillfället i fråga…vad är det jag missat tro?

  2. Jag måste gå en kurs i tvåändsstickning, trodde jag skulle kunna lära mig själv, men har lite för dåligt självförtroende för det. Någonstans i Göteborgstrakten borde det väl finnas någon kurs av detta slag. Dina vantar är så fina…..

  3. Förslag på namn: Eldstad.
    Den plats där man gör upp eld på. Oftast är den fyrkantig, eller var förr i tiden!

Kommentarer är stängda.