Beslut 1 taget

Det är tydligen så att även Novita Nordic wool utgår, vilken otur att sticka i två utgående/utgångna garner, men så kan det gå när man gräver i stashen. Jag fick ta mej en riktig funderare på hur jag skall fortsätta med min Twinkle och jag kom fram till att jag stickar på kropp och ärmar så långt jag kan med de 4 nystan svart jag har och så ser jag hur långt jag kommit då (så tar jag mej en ny funderare). Jag hittade ett ställe på nätet som skall ha mer svart garn, med de svarar inte och det blir ju ändå ett helt annat färgbad om jag beställer mer. Utmaningen blir istället att sticka i de garner jag ha utan att köpa mer och förhoppningsvis göra något bra av det.
Jag har stickat upp det första svarta nystanet och lite av nystan två. Har satt av ärmarna på masksnören och kroppen lika så för att att prova storleken.