Dags att dekorera

Även den andra vingen på min Twist & turns MKAL är färdigstickad och det börjar likna en sjal.

Dags att dekorera med I-cords.

Pilligt men roligt. Jag testade flera olika sätt att fläta in mina I-cords, har ju gjort det förut (tex på Tii och gigaflätor) men kom fram till att då jag valt flera färger på mina snoddar får det räcka med ett sätt att fläta (och detta sätt gillade jag bäst). Om jag inte minns fel använder man snoddar på detta sätt i den gamla godingen, boken Stickat med I-snoddar av Elsebeth Lavold.

Här trodde jag att det var dags att blocka min sjal, jag kände mej klar, men icke. Jag hade tänkt att hoppa över den sista delen, del 10, men jag tycker att sjalen känns lite tunn på mitten. Lyssnar man på Stephens YouTube-klipp säger han att han själv trodde att han var klar med sjalen här, men att han efter att ha tittat på den ett tag insåg att det behövdes något mer och lade till den 10:e delen. Bara att plocka upp maskor och fortsätta sticka.