Det går framåt…och bakåt

Avmaskningen och steekningen för ärmhål gick bra, tog hjälp både av ärm och annan kofta för att passa in höjden på ärmhålet.
Det går ju inte att prova längre men jag tycker att det ser rimligt ut.
Nästa kritiska beslutspunkt var att bestämma var halsringningen skall in, tog även här hjälp av samma kofta som ovan.
Tog beslutet att börja sticka fram och tillbaka, vet inte om det beslutet var bra eller galet men det ger en bättre möjlighet att se om jag är på rätt väg eller inte. Tyvärr blev jag inte nöjd med färgvalet, då nederkanten har svart botten bör nog halskanten ha det också (även om ärmarnas kanter är röda).    Dessutom hade den nog blivit bättre om jag stickat kanten på tunnare stickor (precis som nederkanten). Gör om och gör bättre! Här syns att jag stickat in monogram och årtal, så nu måste jag bli klar i år!