Det som borde vara så lätt blev inte det…

Trodde att den lilla koftan på tvären skulle vara ett snabbt och lätt projekt, men så icke.KoftaPåTvärenOmstart2

Stickade kvickt framstycke och ena ärmen, men när jag provade var ärmen alldeles för lång så jag repade lika snabbt upp den och gjorde om. När ärm två var klar, provade jag givetvis den och då visade sig den vara lika mycket för kort som antalet maskor jag tagit bort. Rent matematiskt omöjligt eller så hade jag provat slarvigt (det är ju inte helt lätt att prova ett plagg stickat på detta sätt). Att stickningen hamnade underst i korgen förvånar väl ingen.KoftaPåTvärenUpprepad

Nu har jag repat upp igen och tar nya tag. Gör som jag räknat ut från början och hoppas på tredje gången gillt. Färgen som är så läcker i verkligheten gör sig verkligen inte på bild…tyvärr.