Fler nålar

Mitt trilskande Triggerfinger har nu fått sin kortisonspruta (och jag överlevde, nätt & jämnt, men ändå). Fick inget bokmärke, dock ett plåster så att jag har något att skryta med;-)

Läkaren lovade att jag skulle hata henne i ett dygn eller två (och rekommenderade alvedon + ipren), men sedan lovade hon att det skulle bli bättre….annars kan det bli en till….

5 Responses to Fler nålar

 1. Asplund 9 april, 2013 at 14:01 #

  Stackars dig!

 2. Birgitta 9 april, 2013 at 18:01 #

  Åh, har du också ett triggerfinger! jag hoppas att ditt blir bra nu, och att mitt ger sig med hjälp av intensiv vila ett tag…

 3. Saltflingan 9 april, 2013 at 20:04 #

  Låter som en bra läkare. En undersköterska sa till mig när jag sprutade cortison i foten att jag skulle åka hem och ligga på soffan och äta chokladpraliner och så gör jag numera varje gång. Ett bra tips tycker jag 🙂

 4. Anonymous 12 april, 2013 at 15:35 #

  Hej! Jag är själv en ivrig stickerska och har opererat 3 triggerfingrar med mycket gott resultat! Båda långfingrarna för 8 år sen och ena tummen förra året. Blev bra direkt efter det lilla ingreppet, även om stickningen fick vänta några veckor i smb med operation. Kortison är tillfällig lösning, vävnaden kan bli skör av det. Jag opererades av utmärkte dr Peter Låftman på Läkarhuset i Vällingby.

 5. Anonymous 21 april, 2013 at 10:09 #

  Stackars, stackars dig! 🙁
  /Matilda