Fram och tillbaka

Jag tyckte att resåren på Fossveien så väl lång ut, så jag gjorde en extra flätning innan kanten (som är ganska lång då den inkluderar både flerfärgsstickning och en bred resår) för att kunna korta av resåren något.

När jag kommit såhär långt tyckte jag att tröjan kändes lite för lång när jag provade den.

Jag repade bort halva resåren och började maska av, men det kändes ändå inte bra. Fossvien fick följa med på stickcafé, där fick jag direkt svaret att jag inte borde förlängt kroppen med en flätning och att det inte blev snyggt med den korta resåren (tanken hade väl slagit mej, men det sista jag ville var att repa upp, igen).

Väl hemkommen repade jag i alla fall upp.

Nu ser Fossveien nästan ut som beskrivningen säger, resåren är någon centimeter smalare och jag tror att det kan bli bra.