Fullt hus!

Igår var det fullt av glada stickerskor och stickare i butiken. Det blev dubbla sittningar och så fort en stol blev ledig kom någon ny glad och inspirerande stickerska och slog sig ner. Varje pall och stol användes och inte ens termosen fick ha sin stol i fred:-)

Det stickades fåtöljer, strumpor, babyklader, blomväskor, sjalar och jag vet inte allt.
Det var roligt att se hur en tröja som stickas i flera färger av min handfärgade alpacka växte fram och inte minst den vackra draksjalen sitickad i Viva. Den som vågade blev intervjuad på engelska av Adrea från Radio Sweden. Andrea kommer från London och har lärt sig sticka av sin mamma.

4 kommentarer

  1. Oj värsta happeningen! Vadan detta?
    Förresten: Om man händelsevis åker upp till Sthlm och besöker symässan, är du där då eller är det smartaste att åka upp på fredagen om man vill besöka butiken?

  2. Visst är det härligt att vi som stickar har sådant behov av att umgås och dessutom har det så trevligt tillsamans.
    jag ställer inte ut på syfestivalen och hoppas att du kommer in & hälsar på på fredagen:-).

  3. Aha… var Agneta med och stickade? Ja, tänkte på draksjalen 😉 Den fotade jag i… augusti? På Hammarö, hihihi… eller är det fler som gjort en sådan i det garnet och den färgen… 😉 Jodå, den har varit med i min blogg också, hihihi…
    Må så gott… värmländskan… kramis, ngn som ngn gång skulle vilja vara med där… 2010? 😉

  4. Jag tänkte på er när jag körde genom storm, regn, snö och dimma. Tyvärr kom jag inte hem i tid. Det hade varit mysigare att sticka med er.

Kommentarer är stängda.