Heldag på Skansen

Tillbringade gårdagen på Skansen. Hade en helt fantastisk dag! Fick prova att spinna lin hos Linodlarföreningen (kände mig som en riktig turistattraktion, blev både filmad och fotograferad, pratade med många besökare och försökte se ut som om jag visste hur man gör). Stina häcklade lin och visade hur man gör. Två små egenspunna härvor fick jag stolt bära med mig hem, den ena spunnen på häcklat lin och den andra på tov. Hann även besöka Delsbogården och titta på några fina stickade tröjor. Titta på dessa vackra filtar! De är gjorda av återvunnen ull (och en del ny ull) och stampade i vadmalsstampen. Hur vackra som helst! Jag tror att jag börjat gilla brunt…

Publicerat den
Kategoriserat som Okategoriserade Märkt

2 kommentarer

  1. Ohh vad skoj!! Ja det är min föroppning att jag oxå kan vara med fast här är det Skånelin som demonstrerar lite överallt , har precis ryckt lin o väntar på att det ska frörepas snart sen är det dax för rötning, vad duktig du är som spann så mycket , sj tycker jag det är lättare att spinna på slända!=)

Kommentarer är stängda.