Idag dansar jag inte disco

inte alls förresten. När jag kom till butiken var dörren sönderslagen och dagskassan stulen. Nu väntar jag på polisen som lovat att kanske komma.

Tillägg:
Nu har två jätterara poliser varit här. De hittade fingeravtryck, så man kan alltid hoppas att de hittar rackaren som varit här. De tog även mina (för jämförelsens skull), det var första gången jag lämnade fingeravtryck, kändes nästan spännande.

Tacka för allt stöd och alla värmande kommentarer, det behövs idag!

Publicerat den
Kategoriserat som Okategoriserade Märkt

45 kommentarer

 1. Så hemskt!

  Lovade polisen ”kanske att komma”.. vad lever vi i för samhälle?

  Hoppas att ingen annan åverkan har gjorts även om det säkert ur försäkringssynpunkt är för mycket med åverkan på dörren.
  Förstår inte varför man ger sig på en garnaffär.. tror folk i gemene man att en sådan affär drar in massor av stålar? Har massor av kontanter liggande osv..

  Usch så onödigt!
  Hoppas verkligen polisen kommer!

 2. Jeg tror du skal strikke lidt mens du venter på politiet. Måske ikke disco i dag, men et gammelt projekt som du er tryg ved. Strik-terapi er den bedste måde at bearbejde den oplevelse på!!

 3. Nog måste de ha någon polis att skicka tycker man. Ett inbrott är ett inbrott och då måste de väl dit och ta avtryck om det går att göra.
  Undra om det var någon som var väldigt sugen på att börja sticka och inte kunde vänta på att du skulle öppna?
  Usch och fy för vandaler!!!
  Hoppas resten av dagen blir bättre och att polisen har dykt upp.
  Kram!!!

 4. Näää,fy ”#¤%&!!!!
  Sticka på något vant och tryggt idag för att lugna själen. /Matilda

 5. Så dumt och trist! Hoppas du kan låta det försvinna ur sinnet så snabbt som möjligt!
  Sticka något vackert som mental protest!

 6. Vet inte vad jag ska tillägga. Alla har redan sagt vad jag också känner. Hoppas du ska orka kämpa vidare! Jag cyklar förbi din affär varje morgon och njuter av att titta på din vackra skyltning. Konstigt att jag märkte något av inbrottet imorse. För det borde väl ha skett under nattens mörka timmar. Jag tror att jag passerade strax före åtta.

 7. Usch vad trist! Jag undrar hur de tänker som gör så här – jaaaa, en garnaffär där finns det stålar…
  *suck*
  Hoppas din dag slutar bättre än den börjat. KRAM!

 8. Men USCH!
  Jag tycker att det är extra taskigt när folk bryter sig in hos småföretagare som inte har stora marginaler att falla tillbaka på. (Liksom när dom bryter sig in i hemma hos folk.)

  Hoppas att de åker fast!

 9. Hoppas att DU har det bra, trots det inträffade och att det inte blev för mycket skador och stulna saker.

  Ha det bra och sköt om dig.

  Lotta

 10. Stackars du, kunde inte tjuvarna ha hittat en mer glamorös (läs mycket pengar) affär istället för en stackars kulturarbetares (för så ser jag nästan på er garnbutiksägare).
  Hoppas det ordnar sig!

 11. Det var riktigt tråkigt att höra. Skönt att polisen kom i alla fall!

  Bryta sig in i en garnaffär av alla ställen?

  Stor kram!

 12. Jag håller med om allt som alla ovanstående har skrivit redan. Jag hoppas fingeravtrycken hjälper polisen att få fast den skyldige. Att ge sig på en garnaffär – det borde var skottpengar på den som gör det! 🙂
  Ta hand om dig och sticka lugnt!!
  Varma kramar!!

 13. Idioter! Man måste vara bra korkad för att ge sig på en garnaffär tycker jag, liksom övriga här kan jag inte tänka mig annat än att det finns mer lukrativa mål i din närhet… fast de kanske är bättre skyddade?
  Men det är trots allt lite imponerande att polisen kommer och plockar fingeravtryck! Det trodde jag inte att de gjorde för en sådan sak, jag trodde bara de skrev en rapport till försäkringsbolaget! Skall jag skicka mina fingeravtryck förresten så att jag kan avföras från utredningen? Ja menar: jag var ju hos dig i augusti eller så…
  Nej, skämt å sido, jag känner verkligen med dig, för det måste kännas tungt att mötas av något sådant, jag kan bara tänka mig hjärtklappningen du måste ha fått!

 14. Jag håller med alla andra!! Jag gick förbi din affär i går kväll och njöt verkligen av din fina skyltning!

  Sköt om dig!
  Boel

 15. Lider med dig verkligen – samma sak hände oss förra året – man kan verkligen fråga sig vad de tror att de skall komma över. Och allt glas som blir! Man fattar inte hur mycket glas det kan bli…och allt fint garn som man måste slänga… Alla tankar till dig och hoppas att glasmästaren var snabb med nytt.

 16. ”Fi sakran”! Säger vi här när något är väldigt dumt! Lider med Dig, så onödigt!
  Hoppas allt väl med Dig!

 17. Men vilken chock! Jag cyklade också förbi imorse, precis som Gunilla – utan att se något.

  Det är verkligen tråkigt och jobbigt när sånt händer. Hoppas att butiken får vara ifred nu.

  Kram,
  Johanne

 18. Först nu har jag lyckats uppmärksamma detta! Jag skrev genast av mig mina känslor kring händelsen direkt i SYTYCKbloggen! KRAM på dig!

 19. Har inte kilat in hos dej på några daga …och vad får jag se…
  INBROTT ….Fruktansvärt.
  Vad är det för fel på folk.
  Jag blir så heligt för—–d.
  Vad tror dom att dom ska hitta i en gullig garnaffär.
  Hoppas att polisen får tag på förrövarna,men det är väl ingen hör prioritet på det här brottet.
  Kram.

Kommentarer är stängda.