Just idag behövs ingen halsvärmare

inte i Stickholm i alla fall.Kanske tar jag med mej min nya halskrage Flisa när jag åker till Färöarna, där kan man nog behöva lite extra värme.
Samtidigt är en halskrage ett bra somarstickprojekt precis som vantar och sockor då det är litet att ta med och inte blir så varmt i knät.
För att få fram det vackra mönstret använde jag 9 olika färger alpacka som jag hittade i restgarnslådan. Flisa är inget nybörjarprojekt, på vissa varv stickar man till och med med 3 färger vilket många tycker är utmanande, samtidigt är detta mönster passande om man vill öva på just det. Jag tycker att det var väl värt besväret då mönstret blev så vackert. Jag är också sugen på att sticka Flisa i två färger (antingen 2 med stark kontrast eller två av samma färg men olika kulör), det kan också bli snyggt.Vill du också sticka Flisa så hittar du beskrivningen på Ravelry eller via direktlänk här: