Mer om mysteriestickningen

Det finns nu även en KAL (KnitALong) på facebook, med KAL menas att man stickar tillsammans och hjälper varandra om man undrar över något. På gruppens sida är det några som har lagt upp bilder på sina projekt (så vill du inte veta hur det kommer att se ut skall du undvika att kika här).
Vill du lägga upp ditt projekt på Ravelry kan du göra det här, men tänk på att lägga en neutral bild först så att du inte förstör för den som inte vill se resultatet….än.

7 kommentarer

  1. Hej! Intressant med mysteriestickning. Har stickat en bit men allt blir så löst. Särskilt maskan som ska hålla ihop de släppta trådarna. Kan jag ta tunnare stickor eller påverkar det det andra som kommer sen på något sätt?

  2. Vi har ju alla olika handlag, så välj en tunnare sticka om du inte tycker att det blir snyggt. Blir 50 rapporter kortare än angivet mått kan du göra några till. Lycka till!

  3. Hej igen! Har nu stickat med tunnare stickor men då blir det ju fler maskor. Då stämmer ju inte antalet maskor som det ska vara på stickorna när man är klar med del 2. Kan du säga ungefär hur många cm biten ska vara tror du? Eller hur många varv man ska sticka helt enkelt.

  4. Nej så himla mycket är det inte, jag stickar på. Men måste fråga, ska man verkligen bara minska på ena sidan eller har jag missuppfattat något?

Kommentarer är stängda.