Och ibland räcker inte garnet

Caramel verkar vara stickningen som får stickas många gångerCaramelSoppatorsk

Skall ärligt säga att jag över huvud taget inte funderade på hur mycket garn som skulle gå åt jämfört med hur mycket jag hade. Tänkte inte på att det (givetvis) går åt mer garn när hela framstycket går omlott (garnet som köptes för många år sedan köptes till en vanlig kofta), så helt plötsligt tog det blå garnet slut. I butiken fanns inga blå nystan och otålig som jag är gick jag hem med några av den ljusa färgen istället. Färgbadet skiljer så mycket från det gamla att jag ett tag funderade på att välja en helt annan färg men det fanns inte så mycket att välja på inne.CaramelStickarFrånÄrm

Nu måste jag tänka om vad gäller färgsättningen. Stickar just nu på redan stickad ärm….så nu går det varken framåt eller bakåt oavsett hur mycket jag stickar…snacka om evighetsstickning. Har inte riktigt bestämt hur jag skall göra med ärmarna.