PANIK!

Letar, letar, letar efter möster som dansar i discotakt…är det bara lurex och glitter som gäller? Har svårt att tänka mig att sticka något som jag inte tycker är snyggt…är rädd att koreografen i mig tar över…kan en koregraf dansa disco?

9 Responses to PANIK!

 1. agata 9 oktober, 2009 at 21:33 #

  Nä, inte måste man tvinga in glitter och lurex i disco om man inte vill. Glatt disco i regnbågens alla färger funkar ju också.

  Fast någon liten discokula kan man kanske hoppas på?

  Ser fram emot resultatet!

 2. Anonymous 9 oktober, 2009 at 21:37 #

  Man kan inspireras av den där spegelgloben som alltid hänger i taket. En svart tröja med ringar/prickar i olika färger kanske?

  /Anna

 3. miastick 9 oktober, 2009 at 23:18 #

  Jag tror nog att du kan tolka discot precis som du vill- du måste ju gå igång själv, det är ju det som är meningen! Att utmaningen ska trigga dig åt ett annat håll än du vanligen går. I alla fall har jag tolkat det så. Jag ska sticka i ett garn jag undvikit jämt, men jag tycker det är fint så jag är inspirerad. Annars är det ju inget kul. Lycka till, du är grym!

 4. Gunilla 10 oktober, 2009 at 01:03 #

  Jag tycker det verkar lite vansinnigt. Varför tvinga sig till något man absolut inte gillar. Mitt förslag: Lägg ner!

 5. Marias garnhändelser 10 oktober, 2009 at 07:13 #

  Är nog mest stressad över att ”alla andra” har så många idéer, provstickar och tom har startat…skall sätta mig ikväll och gnugga geniknölarna:-)

 6. The Willow Fairy 10 oktober, 2009 at 10:17 #

  Tänk stora fluffiga moahirtröjor. Kolla in drops modeller från 80-talet – eller varför inte ett pannband…

 7. Marika H 10 oktober, 2009 at 14:15 #

  Vilken mardröm! Om man tar bort glittret och eyelashgarn och annat äckelpäckel kanske det där med benvärmare, pannband och asymmetriska skärningar finns kvar. Nedhasad axel? Jag ryser ändå, men kanske inte du?

 8. maria e 10 oktober, 2009 at 16:01 #

  80-tal för mig är: axelvaddar, pastellfärger, benvärmare ”kniiip” gympa, lejonrufs, långa mohair tröjor stora som hus, breda skärp, storskjortor, rosa öronvärmare, stora örhängen och halsband i plast …

 9. Anonymous 10 oktober, 2009 at 16:15 #

  Nä, disco är kul!! Utseendemässigt så är det första jag tänker på en karl nedklämd i ett par snygga, tighta brallor, som visar en vältränad bak och som bjuder på sig själv – humor!

  Strunta i det klyschiga och lyssna på Michael Jacksons ”Don´t stop til you get enough” eller Gloria Gaynor ”I will survive” och få inspiration från musik och rörelser i stället. 80-talets disco är tristare och kläderna var pråligare. På 70-talet var det mer humor och lite mer uppklätt ”dressat”. 70-talet är den bättre discoeran.