Projektlistan 2020/2021

Jag försöker göra upp med stickåret 2020. Jag har avslutat 60 projekt under året (10 färre än 2019, undrar vad det betyder). De 60 projekten motsvarar i alla fall över 11 kg garn eller nästan 40 mil (ungefär samma mängder som förra året). Av de 60 projekten är det 21 tröjor/koftor, 14 par sockor, 7 par vantar samt lite annat smått och gott.
Traditioner är till för att följas, så även i år har jag ägnat årsskiftet till att gå igenom de projekt som jag har liggande.

8 av projekten från förra årets lista har jag gjort klart, alla påbörjade de senaste åren förutom 1 (det börjar känns som om de äldre somnat in ordentligt). Jag har i alla fall som tidigare massor härliga projekt pågående/liggande:

1  Klövsjövantar
2  Släta handväskesockor
3  Dyyni
4  Twist and shout
5  Vega
6  Julkalendertröja
7  Nutidentröja
8  Sjal, zigzagmönster
9  Tvåändsstickade tunna mörkblå vantar
10   Estnisk vante m rätstickad mudd (sticksymposium)
11   Estnisk vante med intarsiastjärnor (sticksymposium)
12   Johannas tvåändsstickade mariavantar (fd teststickning)
13   Grå feater&fansjal
14   Patenstickade muddar (projekt m Sanna)
15   Märtastinaväska
16   Nålbundna vantar
17   Virkad påse

Att är  betydligt färre än förra året, beror på att jag när jag gick igenom projekten, ett efter ett, samlade ihop en hel hög projekt som skall repas upp och bli garn igen.
Inser att dessa legat så länge att de aldrig kommer att avslutas (och det finns nog några till i listan ovan men de får mogna lite till). Förutom ovanstående projekt har jag ett antal kursprojekt liggande (som inte har som egentligt mål att bli klara utan skall hänga med kurs efter kurs). Fördelen med denna årliga genomgång är att till slut inser jag att vissa projekt verkligen inte kommer att bli av. Utanför ligger som vanligt pågående designprojekt.