Ryamattan är borta!

Jag har faktiskt lyckats fästa varenda tråd. Varje dag har jag fäst ett gäng trådar innan jag fått börja sticka.
Kalendertröjan är klar och väntar på ett bad.
Det blev bara småsnuttar kvar av de färger jag använde (14 av 23 minisar á 20g kalendergarn). Kanterna är stickade av julaftonshärvan och där har jag mer än hälften kvar.
Måste erkänna att det har varit nära att jag gett upp detta projekt flera gånger under vägen.
Har varit osäker på färgerna (jag brukar inte sticka i så pastelliga färger, speciellt inte i aprikos),
på mönstret (det är inte speciellt tydligt, det mesta är stickat med riktigt låg kontrast),
och hur jag kombinerat färgerna.
Nu är jag så nöjd att jag kom i mål och jag tror att tröjan kommer att bli välanvänd.
De bleka färgerna gör att den passar till det mesta, kanske speciellt till jeans, garnet är mjukt och skönt mot kroppen. Nu är jag redo för nästa kalender ;-), undrar vilken det blir i år? Har du något tips? jag vill ha paket varje dag och helst inte superwashbehandlat garn.    Electra tyckte det var ganska tråkigt att bli fotograferad.