Seattle – Los Angeles 2014 (4)

På vår resa söderut ramlade vi in i en garnbutik här och en garnbutik där (men det gäller att förbereda sej mha Ravelry och Knitmap då butikerna oftast inte ligger på huvudgatan) och jag gillar ju att titta även om resväskan redan är fylld.

I Newport hittade vi Yarn for all seasons, det mest fantastiska här var faktiskt omgivningen. Butiksområdet liknade en teaterkuliss eller ett nöjesfält.

I Eureka låg de båda garnbutikerna på samma gata så jag hann besöka båda. Först Northcoast Knittery som var stor och välsorterad,

och sedan Yarn som var pytteliten men med en mycket trevlig ägarinna. På samma gata låg förresten även antikvariatet (mitt emellan garnbutikerna) en mycket välplanerad stad tycker jag.

I Santa Cruz besökte vi The Golden Fleece, tyvärr missade jag ägarinnan som är svenska…det hade ju varit kul.

Givetvis blev det ett återfallsbesök Loop & Leaf när vi kom till Santa Barbara, har man favoriter så har man:-)
I LA gjorde vi ett snabbesök (hela besöket i LA blev kort…vi var helt enkelt inte storstadssugna utan blev kvar i santa Barbara) på Jennifer Knits, hon har ett stort sortiment av Prism garner och jag var nyfiken på deras ikatfärgade garn som finns med i senaste Vogue knitting (som heter Designer knitting i Europa av någon outgrundlig anledning). Besöket var så snabbt att kameran tydligen inte hann med.

Till sist blev det ett besök på Wildfiber, hade glömt att jag besökt den..men lika ful som den är utanpå, lika fin är den inuti.

Publicerat den
Kategoriserat som Okategoriserade Märkt

3 kommentarer

Kommentarer är stängda.