Sista gången

Idag är det sista gången jag slår upp dörren till min alldeles egna garnbutik på S:t Paulsgatan i Stockholm, det känns onekligen lite konstigt. Vill passa på att tacka alla trevliga kunder för den tid som varit.

På måndag tar litet nystan över.
Litet nystan kommer att vara fodervärd åt Åke, han har träffat Karin flera gånger och jag tycker att de verkar trivas tillsammans.
Publicerat den
Kategoriserat som Okategoriserade Märkt

12 kommentarer

 1. Lycka till med vad Du än ska göra, kommer att sakna Dig i butiken! Jag kommer att besöka affären ändå o säkert prata sönder nästa ägarinna!
  Tack för all hjälp!
  Kram Anita

 2. Vart ska du ta vägen!?!?
  Kommer att sakna dig ju…
  Lycka till med allt dit du ska och 1000 tack för all hjälp, råd & tips
  Kram från Johanna

 3. Oj då, jag har halkat efter i bloggläsandet och det här var ju verkligen nyheter. Hoppas det känns bra!

 4. Asch, jag som var i närheten idag! Borde förstås tänkt på att komma förbi. Å andra sidan är jag rätt förkyld fortfarande och det hade ju varit tråkigt att smitt sig såhär sista dagen innan ”vilan”. Vi ses snart ändå! 🙂

 5. Vad vemodigt! Marias garn var den fösta garnbutik jag besökte då jag upptog stickning för några år sedan. Och vilket lyckokast! 🙂

  Jag gissar på att du kommer att sälja handfärgade garner. Kanske i webbutik 🙂

  Ha det bra.

 6. Tack Maria för din storstilade insats på garnfronten i Stockholm! Kvalitet och ambition är aldrig aldrig fel. Lycka till i fortsättningen!

 7. Lycka till med det du har framför dej.Jag kommer även i fortsättningen komma till affären och rekommendera den till alla som pratar garn.Hoppas att du dyker upp ibland.Ha det så gott.
  Kram.

Kommentarer är stängda.