Som att häda i kyrkan?

Jag tvåändsstickar i S-tvinnat garn! Det är inte första gången och det funkar faktiskt, om materialet vrider sej går inte att se än, men det gäller att hålla koll på garnet så att det inte tvinnar ihop sej hårdare.

Garnet är EKO Hage från Huskroken och tack vare den vackra gotlandsullen blir det stickade resultatet blankt och vackert. Garnet finns i massor av färger, dock inte exakt mina (som är dragigare i verkligheten än på bild) då jag färgat själv🙂

2 kommentarer

  1. jag upptäckte samma sak när jag tvåändsstickade med vanligt sockgarn. egentligen vrider man ju garnet åt två håll, beroende på vilken tråd man stickar med, den ena är ju motsols, den andre medsols. så för att undvika att det drar sig borde man ju egentligen sticka med en tråd z-spunnet och en tråd s-spunnet:)

Kommentarer är stängda.