Stickning no, no

Kom igår överens med naprapaten att ligga lågt med stickningen ett tag så att vänsteraxeln får vila. Den är inte helt nöjd efter en helg med ganska intensiv tvåändsstickning (min analys). Dessutom har ringfingertoppen börjat domna, jag tror att jag håller extra hårt i stickorna med vänsterhanden när jag tvåändsstickar.
Skall se om det funkar att virkar lite försiktigt istället (har ju en hel del sådana projekt på gång också). Ikväll virkar vi vantar i butiken och jag tror att jag har ett par påbörjade sedan förra gången
Om inte annat är det full fart i butiken så det blir inte så mycket egen tid över och jag laddar inför lördagens vernissage:-). Välkommen Ivar.

7 kommentarer

 1. Så heldige dere er som får Asplund på besøk. En dag skal jeg komme og kjøpe garn av deg, Maria, og håndhilse på Ivar (oh, jeg føler meg modig som bruker fornavnet hans, han er Asplund for meg) 😀

 2. Jag känner igen domningar i ringfingret vid tvåändstickning. Men det hela beror troligtvis på att den sensoriska nerven i fingret blir överstimulerar och därmed desentitiserad (lägger av). Det kan ta ett tag tills känseln kommer tillbaka…

  Egentligen ett I-landsproblem men vad gör man inte för stickningen.

 3. Hej

  inatt har det vara samma fönsterkross på Norrtullsgatan… När jag gick till jobbet var polisen inne hos Wincent garner.

  Undrar vem som tycker det är en kul natthobby.

  mvh
  Lena

 4. Men du känner inga stickningar i fingrarna? 😉 Förlåt, förlåt kunde inte låta bli!! Hoppas det blir bättre snart!
  /Eva

Kommentarer är stängda.