Stickut(flykt) = Stickfest

Igår var det stickfest på Stadsmuséet under parollen Stickut!
Vi som kom tidigt till museet träffade Stickkontakt (inklusive lönnstickare) som var i full färd med att göra muséet ännu vackrare.

När musèet väl öppnat portarna vällde stickerskor och stickare (ja, där var faktiskt några killar som vågade plocka upp stickor och virknålar) in för att sticka, virka, fika och umgås – hur trevligt som helst.
Det anordnades workshops i stickning, det fanns virkgrafitti, man kunde skapa SMSbroderi och vi var några garnbutiker som var där för att bota dem som led av garnbrist;-)
Nu är det bara att hoppas att stadsmusèet tyckte att det var lika kul och anordnar fler Stickuter! Tack Samantha och övriga på Stadsmuséet som arrangerat!

5 Responses to Stickut(flykt) = Stickfest

 1. Elena 2 mars, 2008 at 21:12 #

  Det ser härligt ut! Hade lösa planer på att kika in, men jag får nöjja mig med att snålmingla här på nätet istället. Snacka om underbart vackert dekorerat av stickkontakt och co!

 2. Susanne 3 mars, 2008 at 11:01 #

  Så härligt när det blir full aktivitet på ett museum. Jag var där med min treåring så det blev inte nåt sitta ner direkt. Än så länge nöjer han sig med att klämma och känna. Åh, vad skönt säger han om mullbärssilke – tror ja det! Nästa gång så kanske han klarar en lite virkning eller så 😉 Tack för din smittande entusiasm och kreativitet!

 3. Boel 3 mars, 2008 at 13:26 #

  Jättetrevligt var det och så mycket folk! Vi var ute i Sollentuna också men detta var mycket trevligare på alla sätt.

 4. Inger 3 mars, 2008 at 14:11 #

  Det låter väldigt kul,synd att man inte kan vara på flera ställen samtidigt.Nu blev det Sollentuna för oss Linköpingsbor.

 5. Elisabeth 4 mars, 2008 at 09:04 #

  Nästa gång ska jag LYSSNA på dej innan jag väljer ställe!