12 kommentarer

 1. förstår din besvikelse…
  Jag hade anm till en kurs i skinnberdning för ett par år senan,fixat Älg och Renskinn,men inte blev det nån kurs ,vi var bara två som hade anm oss………vist blir man besviken när en dröm spricker.
  Hoppas du får tjansen iaf.

 2. Näe, men jag tror att de är dåliga på att göra reklam för sina kursen. Jag skulle gärna gå en kurs i att spinna också!

 3. Jag skulle gärna ha gått om det inte varit så himla många gånger!! Kan inte gå flera av de kvällarna och då är det ingen idé att anmäla sig. 🙁

 4. Det vore väl härligt om alla slöjdresurser i Stockholm (landstinget, hemslöjdsföreningen, Skogsbo, HV, broderiakademin med flera) kunde få ihop ett gemensamt kursprogram! Nu känns det alltför ofta som de konkurrerar med varann och ingen når ut riktigt med sina kurstillfällen.

  Trist att det inte blev någon spinnkurs här i Stockholm. Kom med till Sätergläntan i januari i stället :)!

 5. För egen del beror det på, dels att de inte kan ge mer information om personerna som håller deras kurser, men framförallt för att jag skulle hellre gå en kurs där de går rakt på sak, dvs hur spinner jag de populära handfärgade topsen på spinnrock eller slända samt tvinnar dem till två-trådigt nu utan omvägar. Sedan längre fram kanske jag vill lära mig grunder som kardning, allt om fåret, lin etc. //
  Håller tummar att du hittar någon annan kurs som liknar denna då du så gärna ville gå. Hälsar Anne

 6. Kanske det var på grund av din adress i Stickholm – om du bodde i Spinnholm skulle det har varit en kurs om spinning.
  Här i Wisconsin över veckoslutet hos Wisconsin Sheep and Wool Festival hade vi 4kurser ”nyböjarspinning ” med 15 deltagare i varje.

 7. Jo, jag vill. Men har inte anmält mig. Har inte råd förrän jag hittat jobb. Och det gör jag nog kanske snart, men inte till i morgon…

 8. Samma hände mig förra året,men det var inte i Stockholm. Nu har jag hittat en helgkurs hos ABF som jag skall gå i början på oktober. Ser verkligen fram emot det!

Kommentarer är stängda.