T-shirten Vågor

Jag har både fått mycket beröm för min T-shirt Vågor och förfrågningar om beskrivning. Jag blir så glad och så tacksam.

Jag gillar verkligen mina handstickade T-shirtar och använder dem så mycket, som de är, ovanpå en klänning eller under en kofta så jag förstår att det är många som vill sticka T-shirts. De är så användbara, hela året om.

Vågor är stickad uppifrån och ner vilket gör att man kan prova längden eller sticka så långt garnet räcker (och få ut det sista ur det garn man har).

När jag stickade min version av Vågor utgick jag från en rosa/grön härva garn jag fått av vännen Katarina på Väv och mix i byn som jag matchade med olika blå restgarner i oket och blå Fingerborg Flora i kroppen.

Blir du också sugen på att sticka T-shirten Vågor så hittar du beskrivningen på Ravelry.

För att fira att Vågor fick en beskrivning lämnar jag 20 % introduktionrabatt på Vågor och alla mina andra t-shirts om du använder koden TOPPEN när du checkar ut i kassan (glöm inte att trycka på <apply>). Koden kan användas hur många gånger som helst ända till söndag 27/8 2023.