TCAL fall 2009

Inspirerad av Eva har jag hoppat på en along i krokning. Jag är inte särskilt slängd i krokning och speciellt inte på engelska. Än så länge funkar det OK med hjälp av Google. Det enda som är lite störande är att den vänstra kanten (där man vänder) inte blir lika snygg som den högra, men jag tror att det blir bättre när jag har blockat sjalen.

Har gjort färdigt den första delen och är mycket nöjd med att kroka i Shetlandsull med min 5mm knitprokrok. Än så länge hade det räckt det med en rak krok, men när sjalen blir större kommer kabeln att bli ett måste. Nu läntar jag efter nästa del.

,

One Response to TCAL fall 2009

  1. Eva i Stäket 7 oktober, 2009 at 09:56 #

    Kul att du också krokar med!
    Att vänstersidan inte blir lika snygg kan bero på att man bör göra en speciell kantmaska där för att det ska bildas en likadan kedja på vänster sida som på höger sida.
    På den här sidan: http://www.stitchdiva.com/custom.aspx?id=46 visas det med bilder hur man gör kantmaskan på vänstersidan.