Tvättad och klar

Nu är min Suolaulu tvättad och klar, har till och med fäst alla trådar.
Den krympte inte riktigt lika mycket på längden som provlappen vilket gör att ärmarna fortfarande är någon centimeter långa, men då de är smala gör det nog ingenting, de sitter betydligt bättre än innan tvätt. I värsta fall får jag korta av dem, men jag använder tröjan ett tag först så får vi se vad som händer.
Provlappen växte något på bredden, det gjorde dock inte tröjan (måhända håller flerfärgsmönstret ihop den). Jag hade tänkt mej den ett par centimeter vidare, men det går ju att blocka ut den om jag vill, men jag tror att jag avstår.
Upplockningen av maskor till ärmen som såg lite bubblig ut innan tvätt (jag plockade bara i varannan maska) blev perfekt (den beräkningen stämde i alla fall).     Som synes gjorde jag ett annat mönster längst ner på ärmen, jag lät mej inspireras av mönstret på kroppen istället för det som var i beskrivningen.