Vårens syfestival

Jag hade härliga dagar på syfestivalen och har inte riktigt hämtat mej än! Tackar Pia för att jag fick låna bilden.

Det var så trevligt med alla som kom förbi och tittade på när jag stickade viggmönster (sjalen Viggenus är klar, vi skall bara fotografera den), pratade stickning och annat eller bara hejade! Jag känner mej helt upprymd, det är verkligen en härlig stickcommunity!

Jag blev verkligen sugen på att sticka en baddräkt (Eva-Lotta har stickat denna fining), men jag badar ju inte.

En del skatter fick följa med hem. Den blå mohairen skall kombineras med garn från hösten syfestival som ännu är ostickat.

Titta så fint Marika skriver om sin butik, det är därifrån det fina sockgarnet kommer (finsk lantrasull med lite nylon).

När Johanna pratade om att hon skulle sticka sina fina Norrskensvantar i Pernilla blev jag också sugen. Vi plockade fram nästan alla färger Garngalleriet hade med, till slut plockade vi ihop helt olika färger men på samma tema. Verkligen kul!

2 kommentarer

 1. Får man ta del av vilka nr,på Pernilla ni sökte ut.
  Har också haft lust att sticka de men tycker Jamisons garnar är så dyra.

  1. Hej Lin!
   Jag berättar gärna vilka färger jag valde, men Johanna har säkert valt färger som bättre matchar dem i beskrivningen, så kolla gärna med henne (https://www.knit2use.se/)
   Mina färgnummer: 975, 814, 808, 819, 812, 333, 810, 831, 825, jag är inte säker på om jag kommer att använda samtliga färger, eller hur.
   /maria

Kommentarer är stängda.