Aftonbön

Min Vesper är klar, stickad i Pakucho som är färgväxande, faitradeproducerad och ekologisk bomull…kan det bli bättre än så? Jätteskön dessutom. Den färgväxande bomullen skall mörkna med användandet (varm tvätt, den intresserade kan läsa mer här) men första tvättens skillnad är nog bara inbillad.

Mannen tycker att det är lättare att plåta mej med en stickning i händerna, och jag tror att jag förstår vad han menar;-).
Gillar speciellt de fina motvecken i halsen, Vesper kommer säkerligen bli en sommarfavorit och ger idéer om egna modeller.
Imorgon bär det av norrut mot Härnösand och sticksymposiet så det kan bli lite sommarlugnt här på bloggen en dryg vecka även om datorn får följa med om den får plats i väskan. Är det förresten någon som har tips om något bra fikaställe på vägen upp? Det får vara norr om Gävle för dit åker jag buss och då stoppas det inte, men sedan blir det bilåka av.

11 kommentarer

 1. Kul med sticksymposium!
  Om du inte vill avvika för mycket från E4 så finns det i Iggesund ett hyggligt kafé precis intill E4 på vänster sida. Stort hus med stora skyltar. Det går inte att missa.

  Annars finns det säkert en hel del hembygdsgårdar som dukar upp sommarkafé den här årstiden. Om du har tid för en avstickare så kan jag rekommendera Galtström söder om Sundsvall, i Njurunda. Eller Skatan som är ett vackert fiskeläge vid kusten. Men det är ju en bra bit från Gävle, förstås…

 2. Hej!
  det var en underbar tröja du har gjort! Har du mönster på det, eller kan tala om varifrån du har fått det?
  Hälsningar
  Karin

 3. Vad fin den blev randig och vad bra du passar i den. Jag kommer aldrig att komma förbi de där 20 cm med många maskor, innan ärmhålen…

 4. Otur att jag inte läste din blogg tidigare,kan tipsa om ett bra Café, nära E4-an.Svartviks Café,serverar gott kaffe & hembakat kaffebröd, smörgåsar m.m.Humana priser. Välkommen in nästa gång du kör förbi.
  / Kerstin

Kommentarer är stängda.