Aldrig tråkigt med Stephen

Självklart kunde jag ju inte låta bli att hoppa på Shawlography.
Hade lite svårt att besluta vilken färg jag skulle börja med, så jag kastade in lite rosa garn från Tant kofta.
Det blev så vackert med Fingerborgs höstfröjd tillsammans med det mörkbruna Falkland fingering från Dandelion i andra partiet så det fick bli den för hela slanten istället för olika färger på varje tårtbit (och ännu vackrare kommer det att bli när jag blockat sjalen).  Mönstret i tredje partiet var riktigt roligt att sticka, även där kastade jag in en ny färg (den naturvita som kommer från Dandelion Yarns och nog är lite grövre än de övriga, men det funkar säkert).
Det är en del till med I-cordbågar, men jag kan inte bestämma om den skall vara mörk (som den borde vara enligt beskrivningen) eller ljus (som jag gjort några bågar i) så jag avvaktar tills jag får se hur det fortsätter. Nästa ledtråd kommer ju redan imorgon.