Ännu ett påbörjat projekt…

Jag vägrar räkna i listan till vänster hur många pågående projekt jag har, jag skriver inte heller någon nyårskrönika, jag startar ett nytt stickprojekt istället.

När jag såg dessa strumpor i Debbie News bok Unexpected Knitting blev jag alldeles betagen…men det finns ingen beskrivning i boken inte. Beskrivning till dessa fantastiska strumpor finns istället i boken Socks socks socks! Strumpan är stickad i partier benämda från A – L + resårkant, dessa plockas upp eller sys ihop med varandra löpande. Jag har hunnit A, B och C…detta är inget socialt snabbprojekt, men en kul utmaning!

Gott Nytt stickår!

14 kommentarer

 1. Dessa sockor är så häftiga!!! Sock, socks var en av de första böckern a jag köpte 2000 när jag var i USA första gången.
  Du gör rätt!!! Börja ett nytt stickprojekt istället för att göra en årskrönika. Det är så svårt. Tror att jag följer dig.

 2. Sockorna är väldigt häftiga att titta på. Jag vill gärna höra hur användarvänliga de är när de är färdiga.

 3. Sund inställning, att påbörja ett nytt projekt istället för att se bakåt!

  Sockarna ser helt otroligt fantastiska ut! Den boken är nog nödvändigt att sätta på önskelistan!

  Önskar dej ett riktigt gott nytt år!

 4. Jag håller med lena, det är en mycket sund inställning du har att börja ett nytt projekt istället för att se bakåt! 🙂 Jag håller med. *nickar*

  Men sockorna….. att du bara orkar!!

 5. Aha… dessa har jag också kolla på, hm… men INTE vågat mig riktigt ikast med, feg? Hm, skyller på att jag inte har hittat riktigt fram till rätt nyans av garn, hehehe…
  Må så gott… värmländskan… kramis och hoppas du får ett riktigt Gott Nytt År med massor av kul utmaningar på stickfronten… öhhh… du börjar rätt bra på den fronten ang utmaning, JA 😉

 6. Fina sockar, man kanske skulle beställa den där boken.
  God fortsättning på dej, och hoppas att detta året blir riktigt bra för dej och de dina.
  Eva.

 7. Ja, detta kommer nog att bli en följetong…skall försöka dokumentera varje steg…funderar redan på om jag inte borde sticka strumporna parallellt…det kommer säkerligen att ta så lång tid att när det blir dags för nummer två har jag ingen aaaning om hur jag löste nummer 1…eller så har jag en ÄNNU bättre lösning, ha, ha….

  Vem har sagt att de måste vara användarvänliga…det är stickningen (vägen) som är grejen…målet mindre intressant…

Kommentarer är stängda.