Babytröja i Silk garden (forts.)

När raglanintagningarna är gjorda, gör jag några förkortade varv på ryggen för att få en bättre passform (kanske onödigt på en babytröja). Sedan är det bara att maska av, sy ihop med maskstygn under ärmarna och fästa trådarna, sedan är tröjan klar.
Ja, och så knappar förstås.

6 kommentarer

  1. Å så fint! Och jag som brukar ha svårt för Noro-garn (förutom sockgarnet som tilltalar mig på något mystiskt vis)men det gjorde sig så bra i en barntröja. Kanske för att det är ett mindre plagg. Väldigt fint hur som hellst.
    Jag föll som en fura för dina fina gröna muddar i inlägget under också, väldigt dödergökiga på alla sätt och vis. 🙂

  2. Vilken fin tröja. Jag skulle kunna tänka mig att göra en liten krage också. Hoppas jag snart får anledning att sticka en sån. Tycker jättemycket om Norogarner. Har inte prövat just Silk garden.

  3. Kul att ni tycker den är söt:-)
    Att lägga till en liten krage är inte svårt…det är bara att fortsätta sticka en bit (hur beror på hur man vill att kragen skall se ut) istället för att maska av…

Kommentarer är stängda.