Dags för beslut

Den 6:e ledtråden är nu färdigstickad och jag måste bestämma mig för hur jag skall fortsätta…det finns flera varianter;

  1. Avsluta direkt med ”a string of pearls” som är någon typ av hålvarv. Känns lockande då det är lååånga varv nu men det känns lite tråkigt och ser kanske lite rumphugget ut.
  2. Göra en kant som det verkar som om man kan blocka till udd och som avslutas med ”a string of pearls”.
  3. Göra en förlängning med snyggt fiskbensmönster, därefter kanten och ”a string of pearls”. Är trots allt lite sugen på denna version men risken är att sjalen blir för stoooor (den upptar just nu stora delar av köksbordet) eller att jag tröttnar. Garn har jag då jag precis öppnat härva två.

1 kommentar

  1. Hm, svåra problem, i-landsproblem? 😉
    Mitt i-landsproblem var idag när jag loggade in för att hämta hem mina mönster… Mappen ÄR tom… … …
    Nä, jag har inte laddat hem dem tidigare då jag inte har haft garn, dock… Nä, jag har inte garn nu heller, men… Eftersom jag har en extern hårddisk med plats så jag KAN spara ner mönster nu… Hm, vilken nit man gick på, suck… … …
    Må så grankott… värmländskan Bim, som nog får låta bli att sticka denna ljuvliga sak ja… suck…

Kommentarer är stängda.