Clue 2

Så här ser min Mysteriestola ut efter 2 ledtrådar. Stickningen är inte speciellt komplicerad men det gäller att ha ett öga på diagrammet alla varv från rätsidan, mönstret är spegelvänt vilket underlättar en hel del. Har klämt in en ”livlina” efter första ledtråden och skall fortsätta med detta efter varje ledtråd då det kan vara kul att följa de olika avsnitten. ”Lyckades” även fotografera pärlorna…färgen är svartröd enligt beteckningen på påsen men framför allt fasettslipad vilket gör att de blänker till i allt det svarta. Ser redan fram emot nästa fredag:-)

5 kommentarer

  1. Den ser jättefin ut!! Jag har oxå svart garn men guldpärlor 😉 Tycker oxå att den är kul att sticka men man får inte släppa på koncentrationen nå vidare 😉

  2. Jag ska börja på chart C.Jag håller med Maggan.Man ska vara skärpt.Jag har inga pärlor i min,det är nog så krångligt ändå.

  3. men maria vad fint det blev, jag har först idag stickat clue 1, jag har aldrig haft så ont i nacken o axlarna förut, vi får se hur det blir framöver

  4. Visst måste man vara skärpt och hålla reda på varenda maska på rätavarven…ingen socialstickning precis. Ett tips kan vara att räkna maskorna (skall vara 99) på avigvarven då vet man om man är rätt eller fel.

    Marianne; försök slappna av medans du stickar och se till att du har bra ljus…stickning skall vara kul och ont i kroppen är inte bra.

Kommentarer är stängda.