Det var så dags nu…

den borde väl blivit klar tidigare, nu när det blir vår kommer den kanske inte behövas, men det blir väl höst och vinter igen vad det lider.PonchoMedOKKlar1

Har bara stickat på denna poncho på jobbet vilket inneburit att det blivit ett ganska långsamt projekt. Den har inte heller synts särskilt mycket här på bloggen, bara skymtat fram på instagram ibland.PonchoMedOKKlar2

Har inte hunnit använda ponchon än då den inte funkar med den ryggsäck som jag oftast behöver för att få med mig allt jag behöver, men jag lovar att återkomma och berätta hur jag tycker att modellen funkar.

3 kommentarer

  1. Så fin – og meget kledelig til deg! En god farge til deg, (men du kler også blått har jeg sett.)
    Hilsen Inger

  2. Så vacker! Tänker att den också kan vara skön en sommarkväll, när solen gått ner och man börjar bli lite frusen.

Kommentarer är stängda.