Ett par vantar till

Hittade ett vantprojekt som inte kommit med i min Vantsommar 2022, de tvåändsstickade vantarna med norsk inspiration.

Det går ganska snabbt att sticka i det lite grövre garnet (för att vara tvåändsstickning), så jag kom en bra bit…

innan jag fick för mej att vränga vantarna, det är avigsidan som skall vara ut sedan. Jag vet inte hur jag tänkte, men varvbytena har kommit på olika ställen.

Det blir i och för sig en snygg dekor vid tummen, men det var inte så det var tänkt, och framför allt så vill jag inte ha olika (och det känns ännu värre att repa upp den vanten jag kommit längst på, det finns gränser). Det kan inte sägas för många gånger, det är extra bittert att repa upp i tvåändsstickning. Men jag skall komma ihåg effekten av varvbytets placeringen när man tvåändsstickar på detta sätt till en annan gång.

Listan blir längre och längre, jag får hoppas på en lång sommar.