Färdig!

Det tog 2 av barnens, hmmm… jag menar självklart ungdomarnas, lekmadrasser och alla mina ”blocking wires” för att få fason på min gigantiska ”fiskarhustrusjal” Dem Fischer Sin Fru. Sjalen blir fantastisk och även om den är stor väger den knappt någonting (150g). Är mycket nöjd med att jag lade till pärlorna, det ger lite ”tyngd” åt kanten. Vet inte riktigt hur och när jag skall bära sjalen, men det kan jag leva med:-).

19 kommentarer

 1. Grattis! Den är helt otroligt vacker. Jag håller nu på med uddkanten till min Lotti-sjal och tycker att varven är långa …

 2. Alldeles underbar sjal!! Verligen vacker, färgvalet jättefint 🙂 Du talar om ”blockin wires”, måste fråga en dum fråga; vad är det?? Jag har stickat i nästan hela mitt liv, men måste medge att jag aldrig blockat nånting!! En tröja som jag nyss fått klar måste dock blockas, den är lite för kort… Men det här med wires är nåt nytt för mig 🙂

 3. Helt fantastisk. En ”mantel” – det är bara att stå sådär och låta oss beundra den (och dig!)

 4. Tack för allt berömmet, men egentligen är det väl designern som skall ha det, jag har ju gjort som hon skrivit…nästan i alla fall.
  Blockingwires är stålpinnar jag använder för att underlätta vid blockning. Istället för miljoner nålar behöver jag bara några (nålarna behöver ofta flyttas många gånger när man justerar blockningen).
  Jag säljer dem i butiken.

 5. Otroooligt vackert. En sådan skulle jag vilja ha. Själv har jag nog inte det tålamodet som behövs för att göra ett sådant fantastiskt fint hantverk.
  Kram Susanne =O)

Kommentarer är stängda.