8 kommentarer

 1. Så vackra! Smälter…
  Tänkte nästan köpa mönstret på studs, men det kanske är bäst att jag lär mig tvåändsstickning först. Men snart…
  /Ann-ritt

 2. Hej!

  Läste ditt inlägg som månadens designer på Stickskolan. Rolig och intressant läsning var det, kände igen mig i mycket!

  Är en relativt nyfrälst stickare, blev ”garngalen” förra vintern. Fick lära mig sticka av mormor när jag var yngre men det var förra året jag fastnade. Nu kan jag inte sluta och har så många grejer i huvudet som jag vill göra, har minst fyra projekt igång parallellt och har börjat ta upp lite beställningar från folk. Anmäld till 7 veckors kurs i höst och drömmer/funderar på att söka till Sätergläntan.

  Tack för din inspiration och motivation!

  Mvh Frida N, 19 år.

 3. Frida! Blir varm i hela kroppen när jag läser din kommentar:-) Kul att du är så stickbiten och att jag kan inspirera. Visst låter väl kurs på Sätergläntan som en dröm. vad är det för 7veckorskurs du skall gå?

Kommentarer är stängda.