Fortsätter kalendersticka

3 kalenderstickningar (2 garnkalendrar och en instagramkalender) är verkligen för mycket, men jag stickar på.

Projekten växer i alla fall och tittar jag tillbaka 1 vecka ser jag stor skillnad. Det är också kul att dokumentera varje dag, dokumentationen går att följa på instagram.

Jag har faktiskt lyckats sticka upp garnet till kalendertightsen varje dag och fått öppna luckan i rätt tid. Grenkilen fick räta kantmaskor vilket gjorde det lättare att plocka upp maskor så att avigsidan blir snygg, det är den som skall vara utåt sedan. Stickar benen parallellt, det som är kortast får dagens uppmärksamhet.

Kelly, som jag stickar av garnet ur Mooikes kalender, som jag fått av min snälla kompis Barbara, tillsammans med fluff jag köpt på Fingerborg blir bara vackrare och vackrare. Jag hinner inte riktigt sticka upp garnet varje dag (randar och det blir mycket ”spit-splice” som tar tid), eftersläpningen blir större och större för varje dag, men vad gör det?

På #kalenderlua2022 (kika på instagram) skall man endast sticka några få varv varje dag, det har jag hunnit med. Läste under veckan att bottenfärgen skulle ha varit mörk, så blev det inte här.