Fuskmöbius i ”bruten” flerfärgspatent

Det har tagit ett tag att få min fuskmöbius i flerfärgspatent klar, men det passar perfekt att den är klar just nu eftersom jag skall hålla kurs i att sticka flerfärgspatent hos Litet Nystan imorgon. Hoppas att den kommer att inspirera. Att det tagit tid beror inte på att den varit svårstickad, snarare tvärt om. När man väl kommit igång är flerfärgspatenten så lätt att det passar ypperligt som socialstickning. Har alltså bara stickat när jag varit på resa eller träffat folk… Har fått många frågor om hur man gör, och lovat göra en beskrivning.

Beskrivningen hittar du i min Ravelryshop eller via länken:

Det går också bra att skicka ett mail till mariasgarn @ telia.com. Det är yngsta dottern som så rart ställt upp som modell.

2 kommentarer

  1. Jag vill gärna lära mig sticka flerfärgspatent. Har försök läsa mig till hur man gör, men inte lyckats riktigt än.

Kommentarer är stängda.